Tips om at bære mini nederdel

En mini nederdel bare skriger “magt” i enhver kvindes garderobe. Dette punkt taler til publikum og siger, “Kom se på mig!” Så hvordan kan du bære en mini nederdel?

Virkelig er det bedst at spørge “Hvem skal bære det”. Så længe du er en kvinde tillid med rene, glatbarberet eller voksbehandlede ben, gå videre og bære en mini-nederdel. Fordi dine ben vil ende med at blive på udstilling konstant, skal du ikke forsøge ifører en, hvis du er ærbar.

Efter “hvem?” Det er også vigtigt at vide “hvad” slags mini-nederdele er der. Du tager fejl, hvis du tror, at valg er slanke med denne størrelse nederdel. Den type stof gør hele forskellen, f.eks denim, satin, bomuld eller silke, osv Overvej også plads det giver (såsom en stram eller løs flydende mini-nederdel). Minis kommer i forskellige udskæringer også – der er plisseret, A-linje, skævhed cut, og wrap-around-typer.

Nederdel
Dernæst kan du lære, hvad at bære med mini-nederdel:

– Om sommeren, gå med en ærmeløs top og flip-flops eller strappy sandaler.

– For dag slid eller afslappet, vælg denim mini-nederdel med en enkel bluse.

-! Hvad med en t-shirt og mini til skole (sørg for at bære med leggings eller strømpebukser, så du og andre kan koncentrere Boots også gå med din mini-nederdel til skole.

For parter, der er en række forskellige måder at bære de mini:

– Mini-nederdel (ingen tilbehør) – den helt rigtige top
– Mini-nederdel med kæde bælte – en funky fornemmelse
– Mini-nederdel med hæle – (bære dette på egen risiko.)
– Mini-nederdel med stilfulde leggings eller strømpebukser – prøv mønstrede eller fishnet stilarter

Også at huske: Uanset top, du vælger, en skjorte, bluse eller jakke være sikker på, at mønstre, stoffer og teksturer går godt sammen.

For at bestemme de korrekte sko, bære tøj med skoene og gå rundt dit værelse. Når du skal bøje sig ned og samle noget op fra gulvet, være forsigtig med din kropsholdning. Benene skal bøjes hele vejen til gulvet, ikke blot bøjes til din talje.

Hvis dine ben ikke ser godt ud, anvende make-up. Du ønsker ikke folk til at fokusere på et ar eller Lyde, snarere end din overordnede udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *